COVID-19
megelőző intézkedések

Kedves LeMiniMacaron Látogató! Tisztelt Vásárlónk!

A COVID-19 koronavírus intenzív európai és magyarországi terjedése miatt a LeMiniMacaron számos megelőző intézkedéskedéseket vezetett be. Kiemelten fontos számunkra, hogy felkészültek legyünk és minden óvintézkedést megtegyünk vásárlóink, partnereink, futáraink és munkatársaink egészsége érdekében. 

Ezen óvintézkedésekről ismételten szeretnénk tájékoztatni Partnereinket és Vásárlóinkat az év végi szezon előtt, melyben kérjük együttműködésüket:

1. Érintésmentes kézbesítés: 
- Érintésmentes kézbesítés van a csomagok címzettnek történő átadása során.
- A kézbesítéskor az átvevőnek nem szükséges aláírni a csomag átvételét igazoló dokumentumot. 
- A kézbesítés során a Futárok számára maszk viselését kértük és a kézbesítések között továbbra is folyamatos fertőtlenítés történik a gépjárműben.

2. Átutalásos fizetés:
- Kérjül a Vásárlókat, hogy válasszák az utalással történő fizetést.
- Amennyiben Ön a termékét kiszállítással kéri és futárunknál szeretne készpénzben fizetni, úgy kérjük, hogy próbáljon meg pontos összeggel készülni.

3. Karanténban lévő címek: 
- Karanténban tartózkodó személyek otthonába futárunkkal a kézbesítés nem lehetséges. Amennyiben a kézbesítés során karanténra vonatkozó jelzéssel találkoznak a futárok a címen, úgy a csomagot nem kézbesítik.
- Csak kizárólag előre utalással rendezett megrendelést, csomagként postai úton küldünk a vásárlónak. 

4. Biztonságos termék kezelés a LeMiniMacaron-nál:
- A LeMiniMacaron fokozott védelmi intézkedéseket vezetett be annak érdekében, hogy támogassa a szociális távolságtartást és higiéniát. 
- Külföldi központi raktárról beérkezett termékeket lefertőtlenítjük és 48 órára "karanténba" helyezzük.
- Ügyfélszolgálati kollégáink munkájukat 2020. március eleje óta Home Office-ból végzik. 
- Fotózásainkat szabadtéren (nem műtermi fotók), a minimális létszámmal készítjük. Bevezettük az egyedi 1 személyes referencia fotók készítését, amelyekben modelleink maguk készítik el saját referencia fotóikat és videóikat, amelyeket online továbbítanak számunkra. Ezzel is fokozva a biztonságot.
- Futáraink folyamatosan ügyelnek a kiszállítási címek közötti fertőtlenítésre. Valamint kézbesítéskor maszkot és egyszer használatos kesztyűt viselnek.
- Raktárunkban is rendszeresen fertőtlenítünk, bele értve a termékeket is. Dolgozóink maszkban és speciális orvosi kesztyűben dolgoznak, valamint folyamatosan ügyelnek a távolságtartásra és a higéniára.
- A megrendelt termékek becsomagoló anyagát megváltoztattuk, így divatos LeMiniMacaron egyszer használható újrahasznosított papírtáskába tesszük a futárunk által kiszállított termékeket, és a postai csomagként feladott termékeket egyszer használható újrahasznosított biztonsági papír borítékba csomagoljuk. 
- Kérjük, a biztonság kedvéért, hogy a kapott termék külső felületét fertőtlenítse le. "A vírus ugyan kimutatható a kartonpapíron molekuláris teszt segítségével, de ez nem jelenti azt, hogy megfertőzhet bennünket." A CDC is azt állítja, hogy nem valószínű, hogy a COVID-19 vírusfertőzés elkapható felületekről.

5. A külföldi árubeszerzés ideje megnőhet és akadozhat, ezért az előrendehető termékekkel kapcsolatban a türelmüket szeretnénk kérni.

6. Webáruházunk zavartalanul működik, ha kérdése merülne fel a rendeléssel kapcsolatban, keressen minket az info@leminimacaron.hu email címen.

Vigyázzunk egymásra és tartsuk be az előírt óvintézkedéseket.

Jó egészséget és jó vásárlást kíván 
a LeMiniMacaron csapata!