Info

Rosszul választott? 14 napon belül indoklás nélkül is el lehet állni a szerződéstől.

Mikor állhatok el indoklás nélkül a szerződéstől?

Nálunk minden terméket visszaküldhet, amit nálunk vásárolt. Kivéve azt az árut ami:

a) Az Ön kérésének megfelelően módosításra került, illetve az alapján készült (pl.: gravírozott termék, csomagolás)

b) Higiéniai okok miatt nem küldhető vissza (pl.: felbontott kozmetikumok és egyéb termékek, melyek közvetlenül érintkeznek a bőrrel)

Továbbá nem lehet elállni a szerződéstől ajándékcsomagolású termékek esetén abban a pillanatban, amint az árut már becsomagoltuk Önnek. Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a törvény szerint felelősséggel tartozik a termék természetének, tulajdonságának és működésének megismeréséhez szükséges, nem megfelelő bánásmódból következő értékének csökkenéséért (pl.: amennyiben a lakkot azután is használja, miután már egyszer kipróbálta). Ezért ilyen esetben csak arányos részösszeget tudunk Önnek visszatéríteni.

Mit kell tennem indoklás nélküli szerződéstől való elállás esetén?

A termék átvételétől számított 14 napos határidőn belül közölje velünk a szerződéstől való elállási szándékát. Az a legjobb, ha az e-mailben lép velünk kapcsolatba. A szerződéstől való elálláshoz az itt található mintaűrlapot is használhatja.

A terméket késedelem nélkül, azonban legkésőbb az elállás napjától számított 14 napon belül küldje meg nekünk a 1036 Bp., Bécsi út 67. Rosso Corso Kft  címre.

A termék vételárát legkésőbb az elállás napjától számított 14 napon belül visszafizetjük Önnek. Azonban a törvény értelmében a fizetéssel addig várhatunk, amíg az árut vissza nem adja. 

Elérhetőségek

Az indoklás nélküli szerződéstől való elállással kapcsolatos valamennyi kérdésére szívesen válaszolunk, amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot az e-mailben.