ROSE GOLD Gél lakk manikűr szett

USB LED lámpa gél lakk kezeléséhez + körömreszelő + körömágy ápoló segédeszköz + törlőkendő gél lakk eltávolítására 10 db +Rose Gold géles körömlakk 10 ml

TERMÉKLEÍRÁS: A Le Mini Macaron gél manikűrkészlet mindent tartalmaz, amire szüksége van a gélmanikűr, gélpedikűr otthoni készítéséhez! 

A készlet tartalma: - LED-es lámpa USB kábel-töltővel.- Egy üveg megfelelő színű gél lakk (10 ml) - Körömbőr eltávolító pálcika - Mini körömreszelő. - 10 db eltávolító párna- Részletes használati utasítás.

LED lámpa: - A Le Mini Macaron szabadalmaztatott kivitele gyors és nagy teljesítményű, egy lépésben keményedő géllakkot biztosít, 30 másodperc alatt. - Nagyon kényelmes, bárhol használható, az USB-kábel egyenesen a laptophoz csatlakoztatható, vagy bármilyen USB aljzatba. 

Csinálj  pedikűrt is - csak fordítsd el a LED lámpa mágneses tetejét és máris a láb körmödre is tudod használni a Le Macaron LED lámpát. 

Egylépéses gél lakk: - Ez a, három az egyben gél lakk ötvözi az alap-, a szín- és a fedőréteget egy üvegben. 

Készíts magadnak szalonminőségű gél lakkot ragyogó fénnyel. A gél lakk megfelelő felhelyezés esetén 7-10 napig tart. 

Amennyiben választott terméke jelenleg nem elérhető webáruházunkban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal az info@leminimacaron.hu email címen keresztül és adja meg mely termék érdekli.

19.999 Ft
Please select variants first