Szállítási infó

TÉLI SZÁLLÍTÁSI AKCIÓ:
INGYENES szállítás LeMiniMacaron Gél lakk manikűr szett rendelések estén a Velencei-tó környéki településekre (Kápolnásnyék, Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró) 0 Ft díjért szállítunk házhoz, akár másnapi kiszállítással.
Budapestre 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES a házhoz szállítás.
Minden más településre Magyarországon, postai csomagként körülbelül 3-4 nap a szállítási idő, díja 2500 Ft.

Érvényes: 2021.01.31.-ig leadott megrendelések esetén.


SZÁLLÍTÁS INFÓ:
minden gél lakk szettet a Velencei-tó környéki településekre (Kápolnásnyék, Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró) INGYENESEN szállítunk házhoz, akár másnapra is 2021.01.31. -ig.

Minden más termék szállítási díja a Velencei-tó körüli (fent felsorolt) településekre 1900,- Ft.

Egyéb településekre (pl. Budapest) Magyarország szerte (postázással) körülbelül 3-4 nap a szállítási idő, díja: 2500 Ft.

Érintésmentes biztonságos kiszállítás:
Továbbá a nagy érdeklődésre való tekintettel lehetőség van Budapesti szállításra futárunkkal, melynek díja INGYENES, amennyiben megrendelése meghaladja a 30.000,- Ft.-ot, egyéb esetben 5000,- Ft. (akár másnapi kiszállítás). Így lehetőség van készpénzes fizetésre futárunknál.

Csak az előre átutalt rendeléseket teljesítjük, kivétel ha Velencei-tó környéki településre (Kápolnásnyék, Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró) kéri a szállítást, ott lehetséges az utánvétes fizetés a futárnál.

Hamarosan itt a Karácsony, szeretnénk időben tájékoztatni, hogy megrendelését az ünnepi időszak alatt a postai szállítmányok, akár 2-3 napos csúszással kézbesíthetik. Futárunkkal továbbra is tudjuk biztosítani az "akár másnapi" érintésmentes kiszállítást, Székesfehérvárra, valamint Velencei-tó körüli településekre INGYENESEN szettek vásárlása esetén. Budapestre 30.000 Ft feletti rendelés esetén, vagy 5000 Ft díj ellenében bármelyik termékünket érintésmentesen kiszállítjuk.

Automatikusan nyugta kerül kiállításra fizetésnél, ha áfás számlára lenne szüksége kérjük töltse ki a számlázási adatokat.

A rendelés leadás után, automatikusan kap egy e-mailt az átutaláshoz szükséges adatokkal, és a rendelés adatokkal. A rendelt áru értékének beérkezése után, a rendelése azonnal feldolgozásra kerül, majd gondoskodunk a szállításról. A közlemény rovatba kérjük tüntesse fel a rendelésnél megadott nevet, vagy megrendelés számot.

A megrendelt, de ki nem fizetett rendeléseket 24 óráig tartjuk, majd törlésre kerül.

Várjuk megrendelését, bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

www.leminimacaron.hu
E-mail: info@leminimacaron.hu