Szállítás infó

SZÁLLÍTÁS INFÓ:
minden gél lakk szettet a Velencei-tó környéki településekre (Kápolnásnyék, Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró) INGYENESEN szállítunk házhoz, akár másnapra is 2020.10.31. -ig.
Minden más termék szállítási díja a Velencei-tó körüli (fent felsorolt) településekre 1900,- Ft.

Egyéb településekre (pl. Budapest) Magyarország szerte (postázással) körülbelül 3-4 nap a szállítási idő, díja: 2300 Ft.

Továbbá a nagy érdeklődésre való tekintettel lehetőség van Budapesti szállításra futárunkkal, melynek díja INGYENES, amennyiben megrendelése meghaladja a 30.000,- Ft.-ot, egyéb esetben 5000,- Ft. (akár másnapi kiszállítás). Így lehetőség van készpénzes fizetésre futárunknál.

Csak az előre átutalt rendeléseket teljesítjük, kivétel ha Velencei-tó környéki településre (Kápolnásnyék, Velence, Gárdony, Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró) kéri a szállítást, ott lehetséges az utánvétes fizetés a futárnál.

Automatikusan nyugta kerül kiállításra fizetésnél, ha áfás számlára lenne szüksége kérjük töltse ki a számlázási adatokat.

A rendelés leadás után, automatikusan kap egy e-mailt az átutaláshoz szükséges adatokkal, és a  rendelés adatokkal. A rendelt áru értékének beérkezése után,  a rendelése azonnal feldolgozásra kerül, majd gondoskodunk a szállításról. A közlemény rovatba kérjük tüntesse fel a rendelésnél megadott nevet, vagy megrendelés számot.

A megrendelt, de ki nem fizetett rendeléseket 24 óráig tartjuk, majd törlésre kerül.

Várjuk megrendelését, bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

www.leminimacaron.hu

E-mail: info@leminimacaron.hu