Tester rendelés

Ingyenesen kipróbálnád a Le Mini Macaront? Most lehetőséget biztosítunk rá. 

Hol elérhető a tester rendelés? Egyenlőre Budapesten tudsz házhoz rendelni Le Mini Macaron testert.

Hogyan működik? Töltsd ki az alábbi űrlapot:

A futár telefonon felveszi veled a kapcsolatot, egyeztetés céljából, hogy mikor lenne a legalkalmasabb számodra  a tester kiszállítása.

Milyen színű gél lakk szett elérhető a futárnál? A futárnál az összes Le Mini Macaron gél lakk szett elérhető, így személyesen tudod kiválasztani melyiket szeretnéd kipróbálni.

Kell fizetnem a tesztelésért? Nem, a tesztelésért nem kell fizetned, a futár csak letétbe kéri el a Le Mini Macaron szett árát, amit visszakapsz, amikor  a futár visszamegy a testerért. Így ingyenesen tesztelhetted a Le Mini Macaron gél lakk szettet. A szállítás is ingyenes.

Mikor jön vissza a futár  a testért? A testért a futár másnap megy vissza, előre egyeztetett időpontban. 

Meddig lehet nálam a tester? A tester 1 napig lehet nálad.

Új terméket kapok tesztelésre? Igen, teljesen új bontatlan Le Mini Macaron gél lakk szettet kapsz kipróbálásra.  

Megtarthatom a Le Mini Macaron gél lakk szettet? Mivel egy vadi új gél lakk szett került kiszállításra, így ha beleszerettél megtarthatod. A letétbe helyezett pénz a termék árával megegyező, így már nem kell visszamenni a futárnak, kifizetted a terméket.

Ha végeztem a teszteléssel és vissza szeretném küldeni, mit kell tennem a Le Mini Macaron gél lakk szettel? Ha kipróbáltad a szettet, Te is hívhatod a futárt, hogy menjen vissza  a tesztért, de  a futár is fog keresni telefonon. A csomagban találsz egy TESTER feliratú matricát, a dobozra ragaszd fel, és így add vissza  a futárnak. A futárral közösen nézitek át, hogy minden tartozék benne van-e.

Mi történik a visszaküldött tester Le Mini Macaronnal? A visszaküldött, felbontott szetteket fotózáshoz és tesztelésre használjuk, azok kereskedelmi forgalomba nem kerülnek vissza. 

Mi történik ha tönkre teszem a Le Mini Macaront? Kérünk vigyázz a termékre, ezeket a szetteket nem lehet összetörni, csak nagy erőbehatással. A gél lakkok kupakját mindig jól csavard vissza, mert beszáradhatnak. Bízunk benned, hogy  vigyázol rájuk, hogy más is ki tudja próbálni őket. Ha véletlenül használhatatlanná tetted a szettet, akkor kivizsgáljuk mi történhetett, addig visszatartjuk a letétbe helyezett gél lakk szett árát. Szándékos rongálás esetén a szett ára kifizetendő. Ha nem vagy biztos a szett használatában, kérjük e-mailben vagy telefonon kérj segítséget, szívesen segítünk!

Mikor lesz elérhető más városokban is a szolgáltatás?

Dolgozunk rajta, hamarosan közzé tesszük Instagram oldalunkon: @leminimacaron_hungary

A tesztelés után szívesen vesszük véleményedet, melyet az Instagram oldalunkon megoszthatsz velünk!